Počet položek: 0 0,00 Kč

Recenze obchodu

17.06.2024

Rxchlé a bezproblémové vyřízení objednávky.

06.06.2024

rychlé dodání

01.06.2024

Zboží v požadované kvalitně, okamžité zaslání

19.05.2024

rychlost - nízká cena

15.05.2024

ceny ochota poradit

07.05.2024

Rychlost dodání

05.05.2024

rychlé,bezproblémové dodání, vše OK

24.02.2024

Rychlost vyřízení objednávky

Na tuto pozitivní recenzi by odpověď mohla vypadat takto: Dobrý den, děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a za vysoké hodnocení našich služeb. Jsme velmi rádi, že zboží dorazilo v očekávaném čase a že jste byli spokojeni s rychlostí vyřízení vaší objednávky. Pro nás v Železářství Knor je prioritou, aby byly objednávky našich zákazníků vyřizovány efektivně a bez zbytečných prodlev. Vaše spokojenost je pro nás nejlepší odměnou a motivací k další práci. Doufáme, že budeme mít příležitost vám opět poskytnout naše služby v budoucnosti. Budeme se těšit! S pozdravem, Petr Knor

19.02.2024

Dobré ceny a rychlost dodání

Dobrý den, děkujeme vám za vaše doporučení a za vaše pozitivní hodnocení naších cen a rychlosti dodání. Jsme opravdu rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami a že vaše zkušenost byla tak pozitivní. V Železářství Knor se snažíme nabízet našim zákazníkům nejen výhodné ceny, ale také co nejefektivnější a nejpříjemnější nákupní zážitek. Vaše spokojenost je pro nás velkou motivací a potvrzením, že jdeme správným směrem. Těšíme se na vaši další návštěvu a doufáme, že i příště budete s našimi službami plně spokojeni. S pozdravem, Petr Knor

07.01.2024

Velký výběr produktů a dobré ceny

Dobrý den, velmi si vážíme vaší pozitivní zpětné vazby a děkujeme vám za doporučení našeho obchodu. Jsme nadšeni, že jste ocenili velký výběr našich produktů a naše konkurenční ceny. V Železářství Knor se neustále snažíme rozšiřovat naši nabídku a zároveň udržovat ceny co nejvýhodnější pro naše zákazníky. Vaše spokojenost a pozitivní hodnocení jsou pro nás klíčovou motivací k další práci a zlepšování. Těšíme se na vaši příští návštěvu a věříme, že si i nadále udržíme vysokou úroveň služeb, kterou od nás očekáváte. S pozdravem, Petr Knor

10.11.2023

Potřeboval jsem velké karabiny,železářství Knor je mnělo na skladě,překvapil mne přijemně, velký sortiment nabízeného zboží i osobní nasazeni obchodníka pana Knora pro toto podnikání

Dobrý den, děkujeme vám za vaše skvělé hodnocení a za to, že jste si našel čas na sdílení vaší pozitivní zkušenosti s naším obchodem. Jsme opravdu rádi, že jste byl spokojen s naším sortimentem a že jsme vás mohli příjemně překvapit. Ve Železářství Knor kládeme velký důraz na širokou nabídku zboží, aby si u nás každý našel to, co potřebuje. Osobní nasazení a vášeň pro naše podnikání jsou pro nás klíčové, a proto nás těší, že jste si všiml právě těchto aspektů naší práce. Vaše spokojenost je pro nás nejlepší odměnou a motivací do další práce. Doufáme, že budeme mít příležitost vám opět poskytnout naše služby v budoucnu. Pokud byste měl jakékoli dotazy nebo potřeboval další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Těšíme se na vaši další návštěvu. S pozdravem, Petr Knor

25.10.2023

velice rychlé jednáni spokojenost

Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byl spokojen s našimi službami a rychlostí jednání. Doufáme, že nás navštívíte opět v blízké budoucnosti. Přejeme vám příjemný den. S pozdravem, Petr Knor, Železářství-knor.cz

02.10.2023

Rychle dodáno, dobře zabaleno.

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Těší nás, že jste spokojen s rychlostí dodání a způsobem balení. Pro nás je důležité, aby zákazník byl s našimi službami spokojen. Těšíme se na další možnost obchodování s vámi v budoucnosti. S pozdravem, Petr Knor, Železářství-knor.cz

25.09.2023

škoda že není zásilkovna, to je velká nevýhoda

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu! Litujeme, že v současné době nenabízíme možnost doručení přes Zásilkovnu. Věříme však, že naše spolupráce s Balíkovnou, Alzaboxem a GLS vám může nabídnout kvalitní a spolehlivou alternativu. Balíkovna a GLS mají po celé České republice řadu výdejních míst, což umožňuje pohodlný výběr a vyzvednutí zásilek. Oceňujeme vaše podněty a zvažujeme rozšíření našich dopravních možností pro budoucí zákazníky. S pozdravem, Petr Knor, Železářství-knor.cz

28.08.2023

Rychlost

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že oceňujete naši rychlost v obsluze. Pro nás je důležité, aby zákazníci byli s našimi službami plně spokojeni. Těšíme se na další možnost obchodování s vámi. S pozdravem, Petr Knor, Železářství-knor.cz

27.08.2023

Rychlé dodání.

Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu! Těší nás, že jste spokojen s rychlostí dodání. Pro nás je prioritou, aby zboží dorazilo k zákazníkům co nejrychleji. Doufáme, že u nás nakoupíte opět v blízké budoucnosti. S pozdravem, Petr Knor, Železářství-knor.cz

21.08.2023

Rychlé dodání, dobrá cena, kvalita

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme potěšeni, že jste byl spokojen s rychlostí dodání, cenou a kvalitou našeho zboží. Naše snaha je nabízet zákazníkům vždy tu nejlepší službu. Doufáme, že u nás budete nakupovat i v budoucnosti. S pozdravem, Petr Knor, Železářství-knor.cz

14.07.2023

Pro mně má potřebný sortiment

Po zaplacení poněkud dlouhá odmlka, bez potvrzení přijetí platby a stavu objednávky.

Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu. Omlouváme se za prodlevu v potvrzení platby a stavu objednávky. V době vaší objednávky jsme byli na dovolené, což bylo uvedeno na našem webu. Lituji, že tato informace vám unikla. V budoucnu budeme hledat způsoby, jak lépe komunikovat s našimi zákazníky v období dovolené a zajistit, aby byli vždy plně informováni o stavu svých objednávek. Děkujeme za vaši trpělivost a doufáme, že přes tuto nepříjemnost s námi budete nadále spolupracovat. S pozdravem, Petr Knor, Železářství-knor.cz

11.07.2023

Vstřícné jednání, dobré zboží

Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojen s naším vstřícným jednáním a kvalitou zboží. Naše cíl je vždy nabízet zákazníkům tu nejlepší službu. Těšíme se na další spolupráci s vámi. S pozdravem, Petr Knor, Železářství-knor.cz

09.06.2023

Doporučuji

Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí dodání zboží a těšíme se na další možnost obchodování s vámi. S pozdravem, Petr Knor, Železářství-knor.cz

23.05.2023

mají skladem položky, které nejsou ani na specializovaných e-shopech

16.05.2023

široký sortiment detailní popis rozměrů

Vše v pořádku s dodávkou jsem spokojený.

02.05.2023

Levnější oproti konkurenci

15.04.2023

Rychlost doručení zboží - objednávali jsme o Velikonocích a hned po Velikonocích bylo zboží doručeno.

30.03.2023

Dobře zabaleno. Rychlé dodání.

27.03.2023

Je blízko Prahy a hned u vjezdu do obce.

20.03.2023

Vše proběhlo rychle a hladce.

20.03.2023

rychlé dodání kvalitní zboží

20.03.2023

Rychlá a spolehlivá služba

15.01.2023

Mají co potřebuji

Děkujeme :-)

19.12.2022

Rychlost, dobrá komunikace i dobré ceny

Děkujeme :-)

19.09.2022

ok

Děkujeme :-)

18.09.2022

Bezproblémový nákup

Děkujeme :-)

30.08.2022

Nakoupil jsem v železářství po několikáté. Vždy vše hladce, rychle, v pořádku.

Děkujeme moc :-)

19.08.2022

Ryclá příprava, možnost osobního vyzvednutí, platba kartou, slušné a férové jednání NIC

Děkujeme moc :-)

18.08.2022

Rychlost dodání a výborná komunikace

Děkujeme moc :-)

08.08.2022

Vše OK

Děkujeme :-)

09.07.2022

vše OK

22.06.2022

Rychlé dodání a za slušné peníze

09.06.2022

rychlost a ochota

07.06.2022

kousek od Prahy

-Zboží rychle připraveno -dobrá cena

05.06.2022

Široký sortiment, rychlost dodání zboží.

03.06.2022

Dobré ceny,dlouhá doba dodání...

30.05.2022

Jako vždy výborná dohoda, vstřícný přístup, snaha vyhovět potřebám kupujícího...

30.05.2022

Výborný obchod

nic

Široký sortiment,okamžité vyřízení objednávky.

11.05.2022

Ceny

Poměrně úzká nabídka

04.05.2022

Operativní jednání, osobní přístup.

25.04.2022

Výborná cena i dohoda s prodejcem

Žádná

25.04.2022

Přehledný web. Dobré ceny Dobře zabalené zboží

Dlouhé dodací lhůty

Objednáte o víkendu a dostanete příští týden. Toto je třetí objednávka a jednou to dokázali doručit tentýž týden v pátek. Jinak vše v pohodě.

18.04.2022

Objednávka rychle vyřízena, vše v pořádku.

04.04.2022

Rychlá a přesná on-line komunikace s obchodem Odborná konzultace a poradenství

Rychlá a přesná on-line komunikace s obchodem. Neskutečně rychlá až překvapující rychlost dodání objednaného zboží. Ve čtvrtek dopoledne jsem zboží objednal - v pátek ráno by bylo zboží doručeno .. :-) Tento obchod rozhodně DOPORUČUJI !

26.03.2022

Výborná komunikace, široký sortiment.

19.03.2022

V pořádku. Rychlost dodání.

12.03.2022

Trochu horší komunikace, ale jinak vše k naprosté spokojenosti.

03.02.2022

Rychlé a vstřícné jednání

01.02.2022

Komunikace Rychlost

08.01.2022

rychle , srozumitelně , dokonale

24.12.2021

Rychlá dodávka

17.12.2021

Naprostá spokojenost zboží dorazilo v pořádku rychle za super cenu

18.11.2021

Rychlost, kvalita, nakupoval jsem již vícekrát...

Dobrý den, jsem rád že jste byl spokojen. S pozdravem Knor

01.11.2021

Rychle dodání - super

Mají špatného dopravce

Dobrý den, jsem rád že jste byl spokojen. Bohužel je to vždy o řidiči, 98% zásilek (mimo vánoční sezónu) je doručeno druhý den od od odeslání. Každopádně od února 2022 plánujeme přidat dalšího dopravce. S pozdravem Knor

01.11.2021

spokojen

Dobrý den, jsem rád že jste byl spokojen. S pozdravem Knor

14.04.2021

ok

08.04.2021

Rychlost Okamžitá reakce

19.03.2021

S obchodem jsem velice spokojen

Perfektní komunikace !

09.03.2021

Rychlé vyřízení objednávky

08.02.2021

Rychlost, přesnost

18.01.2021

dobrá komunikace, vše bez problémů

28.12.2020

Bleskové, bezchybné dodání

16.12.2020

Přehlednost Srozumitelný popis zboží

Přehledný eshop s dobrým popisem zboží.

04.12.2020

skvělý sortiment i přístup - doporučuji

20.11.2020

Velká ochota a velká pomoc při výběru správného typu zboží. Maximální spokojenost s výrobky které mi bylo doporučeny

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

13.11.2020

Vše proběhlo velmi rychle a bez problémů.

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

09.11.2020

solidní cena výrobku, rychlost dodání, kvalita komunikace

nic

Nákup proběhnul bez problémů.

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

30.10.2020

přehladné stránky,rychlé jednání

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

06.10.2020

super rychlá dodání

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

29.09.2020

dobrá komunikace, rychlé vyřízení objednávky

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

25.09.2020

velký sortiment možnost výběru dopravy

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

16.09.2020

Rychlost, výborná komunikace.

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

18.08.2020

Nakupoval jsem tady poprvé, ale co se týče komunikace, dodávky a rychlosti, naprostá spokojenost. Vřele doporučuji.

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

16.08.2020

nieje problem sa dohodnu na comkolvek. super jednanie v pripade ze je tovar na sklade okamzita distribucia

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

10.08.2020

Bezvadná komunikace, rychlé dodání. Jsme maximálně spokojeni. Děkuji.

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

07.08.2020

majitel ochotný a vyšel vstříc s dodací lhůtou, i po telefonické reklamaci opětné brzké dodání zboží.

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

02.08.2020

Rychlost Spolehlivost Přehledný e-shop

Jednoznačně doporučuji, vše proběhlo hladce a rychle, doprava v pohodě, zabaleno skvěle, prostě perfektní a děkuji :)

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi :)

05.06.2020

Slusny obsah spojovacího materialu s rychlimi dodacími lhutami

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

05.06.2020

Dobrá komunikace, vstřícné jednání.

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

04.06.2020

Rychlost

Doporučuji

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

02.06.2020

rychlé vyřízení

Rychlé vyřízení objednávky , vstřícné jednání

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

11.05.2020

spokojenost

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

01.05.2020

Dobrá komunikace "skladem" znamená skladem

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

30.04.2020

Rychlé jednání Vstřícná komunikace

S přístupem obchodu jsem velice spokojen. V průběhu přepravy zboží došlo ke krádeži dvou položek a dodavatel okamžitě tyto dvě položky znovu zaslal, aniž by čekal na řešení reklamace u přepravce. To si zaslouží uznání. Děkuji.

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

23.04.2020

Příjemný pán :-)

Vše OK a houpačka už visí na hácích :-)

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

22.04.2020

Velmi dobra komunikace a vstricnost!

Objednal jsem zbozi po internetu. Telefonicky domluvil predani, ktere bylo kousek od meho bydliste. Zaroven jsem prokonzultoval i alternativy (zemni vruty). Predani probehlo naprosto v poradku. Pan Knor mi zbozi prinesl pred vrata, protoze ... koronavirus:-(. Dekuji za pohodovy nakup a klvalitni zbozi. MB

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

16.04.2020

Moc příjemný pán. Vše v naprostém pořádku. Vřele doporučuji !!!

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

15.04.2020

rychlé, spolehlivé

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

09.02.2020

Velmi dobré jednání, dobrá cena i kvalita. Doporučuji.

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

08.02.2020

Delší doba doručení, platba pouze na účet, ale vše dorazilo v pořádku a jak jsem potřeboval.

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

05.09.2019

dodanie na Slovensko

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.

31.07.2019

Cena Prehledne stranky Ochota vydat zbozi i mimo stanovene hodiny

Omezene moznosti osobniho vyberu

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi. Od pondělí 30. 9. otevíráme na naší adrese obchod kde lze objednané zboží vyzvednout.

21.06.2019

rychlé dodání

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.